BARÇA
Esports 26/09/2013

L'empresa MCM presentarà una demanda contra el Barça en què exigirà 100 milions pel cas de la publicitat a la Masia

Aquesta empresa considera que el club ha incomplert el contracte i ha ocasionat "greus perjudicis econòmics"

Efe
1 min

BarcelonaL'empresa MCM, que havia d'explotar publicitàriament la Masia del FC Barcelona, presentarà el proper 2 d'octubre una demanda per incompliment de contracte contra l'entitat blaugrana, a la qual exigirà 100 milions d'euros, segons han informat a l'agència Efe fonts de la part demandant.

Posseïdor de la patent per a la construcció de dobles panells amb leds en edificis −murs davant de les façanes−, MCM va signar amb el Barcelona un contracte per a l'explotació comercial de les façanes de la nova Masia i el repartiment, a mitges, dels beneficis.

El contracte el va subscriure la junta que aleshores governava el club, dirigida per Joan Laporta, però amb l'entrada dels nous gestors, sota la presidència de Sandro Rosell, aquests i MCM el van anul·lar i en van redactar un de nou.

Malgrat això, i després de dos anys de vigència del contracte, MCM considera que el FC Barcelona l'ha incomplert reiteradament, "ocasionant greus perjudicis econòmics tant al mateix club com a l'empresa", ha declarat a Efe el president d'MCM, Antonio García Valdecasas.

La redacció de la demanda ja està concretada i es presentarà el dimecres 2 d'octubre al jutjat civil de Barcelona, on acudirà el president de MCM i l'advocat Mario Conde, elegit per portar el cas.

La quantia que MCM exigeix com a compensació per incompliment de contracte és de més de 100 milions d'euros, d'acord amb un peritatge judicial realitzat per un censor jurat de comptes, auditor i professor d'Economia de Barcelona, la identitat del qual no ha volgut revelar Valdecasas, encara que ha precisat que el peritatge "s'ha realitzat amb un criteri de prudència".

stats