CURSES DE MUNTANYA
Esports 01/11/2016

Anna Comet guanya l'Eurafrica Trail

L'atleta catalana s'ha imposat en les dues etapes, la d'Algesires i la de Xauen, al Marroc

BarcelonaL'atleta catalana Anna Comet, col·laboradora del diari ARA, s'ha imposat en la categoria femenina i ha quedat cinquena de la categoria absoluta de l'Eurafrica Trail, la primera cursa de muntanya que es disputa en dos continents diferents.

Comet ha participat a la modalitat Intercontinental 80K d'aquesta cursa, que està dividida en dues etapes. La primera, de 50 km, va tenir lloc a Algesires, i Comet ja va sortir en la primera posició. En la segona, que recorre 30 km a Xauen, al Marroc, la catalana també ha aconseguit imposar-se. En total, Comet ha necessitat 9 hores, 41 minuts i 47 segons per completar les dues etapes.

En categoria masculina, el campió ha estat el marroquí Zaid Ait Malek, que ha lluitat pel triomf amb el català Gerard Morales.