FUTBOL SALA
Esports 06/10/2012

El Barça Alusport no té problemes a Lugo (1-7)

Fernandao ha obert el camí en el primer minut i els blaugranes no han tingut pietat d'un Azkar Lugo que aquesta temporada lluitarà per no baixar de categoria

Ari Santos celebra un gol al Palau Blaugrana

BarcelonaEl Barça Alusport ha sumat el quart triomf de la temporada després de superar amb claredat l'Azkar Lugo per 1-7. Els homes de Marc Carmona han estat molt superiors als gallecs, que no han pogut aturar el potencials dels catalans.

Fernandao, amb un gol al primer minut, ha obert una golejada en què sis jugadors han pogut fer-se un forat al marcador (Torras, Lin, Eric Martel, Aicardo (2) i Ari Santos). L'estratègia, amb tres gols a pilota aturada, ha estat una de les claus del triomf del Barça contra un Azkar que aquesta temporada, com a l'anterior, lluitarà per no baixar a la Segona Divisió.

El Barça Alusport, que suma 13 punts , s'ha situat com a líder de la Primera Divisió per la diferència de gols. Els de Marc Carmona han anotat 23 gols i tan sols n'han encaixat quatre. Aquesta propera setmana els catalans viatgen a Lasko (Eslovènia) per disputar la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup que dóna accés a la Final Four. Allà disputaran tres partits –dimecres, dijous i dissabte– contra l'Split croat, l'Araz Naxçivan de l'Azerbaidjan i el Litija eslovè.