Futbol
Esports 07/09/2013

El Brasil goleja Austràlia en un plàcid amistós (6-0)

Neymar disputa els 90 minuts, marca el 3-0 i regala dues assistències

BarcelonaLa selecció del Brasil ha derrotat amb comoditat Austràlia en un amistós celebrat a l'estadi Nacional de Brasília (6-0). Neymar, que ha completat els 90 minuts, ha marcat el tercer gol després d'una assistència de Ramires que l'ha deixat sol davant el porter Schwarzer.

L'equip de Scolari, que ha tornat a apostar per Maicon en absència d'Alves al lateral dret, ha obert el marcador ben aviat gràcies a un gol de Jo al minut 8. El mateix davanter de l'Atlético Mineiro ha ampliat l'avantatge a la mitja hora de joc, poc abans que Neymar fes el 3-0.

Després del descans, han arribat tres gols més, obra de Ramires (58'), Pato (73') i Luiz Gustavo (84'). Els últims dos gols han tingut assistència de Neymar.