Esports 02/04/2013

Eufemiano Fuentes: "Mai he perjudicat la salut de cap dels meus pacients"

La magistrada que ha presidit la vista ha declarat el judici vist per a sentència

Efe
1 min
Eufemiano Fuentes

MadridEl metge Eufemiano Fuentes ha assegurat durant el seu torn al judici de l'Operació Port que en els seus 35 anys d'exercici professional "mai" ha perjudicat la salut de cap de les persones que ha tractat i que el seu objectiu com metge és "protegir la salut, no fer mal".

Fuentes, l'únic dels cinc acusats que ha exercit el seu dret a parlar abans de la conclusió del judici, ha assenyalat: "Només dir que no entenc de Dret ni sóc advocat, però en els 35 anys que porto d'exercici professional mai he perjudicat la salut de cap dels meus pacients ni he tingut cap reclamació per danys produïts pels meus tractaments".

"Respecte a aquest procediment, no tinc constància que hagi comparegut cap pacient que hagi pogut acreditar cap dany. L'objectiu que persegueixo com a metge és el de protegir la salut, no el de fer mal", ha conclòs.

La magistrada que ha presidit la vista, Julia Patricia Santamaría, ha declarat el judici vist per a sentència, del qual s'han celebrat 24 sessions, a les 14:18 hores.

stats