FUTBOL SALA

La final de la Lliga de futbol sala dona el tret de sortida al Palau Blaugrana

Barça Lassa i ElPozo Múrcia es disputaran el títol al millor de cinc partits

Barça Lassa i ElPozo Múrcia es veuran les cares aquest dissabte (13.15 h, Esport 3) en el primer partit de la final de la Lliga. Els dos millors equips de la fase regular i dels 'play-off' es jugaran el títol al millor de cinc partits, el primer dels quals al Palau Blaugrana.

Els d'Andreu Plaza han eliminat el Llevant en els quarts de final per un resultat global de 2-1, i el Palma Futsal, la gran revelació d'aquesta fase, pel mateix resultat. ElPozo, per la seva banda, va deixar pel camí el Ribera Navarra amb un resultat general de 2-1 i el Jaén Paraíso Interior per 2-0.

Serà el tercer cop que els dos equips es veuran les cares en una final, una fita que no es produïa des de fa sis anys. En els dos antecedents, la victòria ha sigut blaugrana: l'any 2012 i l'any 2013. Precisament, aquell va ser l'últim any que el Barça va alçar el títol de Lliga, després ha vingut un lustre hegemònic per part de l'Inter Movistar. Barcelonins i murcians s'han enfrontat quatre vegades aquesta temporada, amb un balanç de dos empats (2-2 al Palau i 5-5 a Múrcia en la fase regular) i dues victòries blaugranes: als quarts de la Copa del Rei per penals (2-2, 9-10) i a la final de la Copa d'Espanya (1-2).

Els blaugranes, que han perdut les últimes quatre finals consecutives, volen donar el primer cop a la taula per aconseguir el seu quart títol de Lliga. El segon partit, també al Palau Blaugrana, es disputarà aquest dimarts a les 21 h.

Més continguts de