Handbol
Esports 09/08/2011

El BM Granollers debuta aquest dimecres a la pretemporada contra el BM Aragó

El club ha presentat les seves 4 incorporacions per aquest any: Gonzalo Pérez de Vargas, Eloy Félez, J. Antonio Vázquez "Chsipi" i Tomas Reznicek

Martí Molina
1 min

BarcelonaEl BM Granollers debuta aquest dimecres a la pretemporada. El conjunt del Vallès Oriental disputarà el primer partit contra el Caja3 BM Aragó, un partit que es disputarà al Palau d'Esports i que començarà a 2/4 de 8.

Serà la primera prova per un equip que aquest dimarts ha presentat les seves quatre incorporacions. Es tracta de Gonzalo Pérez de Vargas, Eloy Félez, J. Antonio Vázquez "Chsipi", a més del txec Tomas Reznicek, que ha estat l'última incorporació del club. Reznicek és un lateral dret de 26 anys que arriba procedent del RK Vardar de Madecònia, i que s'ha compromès amb el club vallesà per una temporada. Amb aquest fitxatge, el Granollers "dóna per tancada la plantilla per aquesta temporada vinent", segons ha confirmat el seu gerent, Josep Blanchart.

El club ha incorporat quatre jugadors, i hi han hagut sis baixes. Es tracta de Salva Puig, Álvaro Ferrer, Antonio García, Fredrik Ohlander, Aleksandar Svitlica i Ivan Nikcevic.

stats