Esports 02/12/2014

El Barça d'handbol s'escapa al segon temps de Guadalajara (31-41)

Raúl Entrerríos i Siarhei Rutenka lideren el tretzè triomf blaugrana a l'ASOBAL

Siarhei Rutenka, durant la final / EFE

BarcelonaEl Barça d'handbol ha hagut d'esperar fins al segon temps per segellar la victòria contra el BM Guadalajara. En la tretzena jornada de l'ASOBAL, els homes de Xavi Pascual han vist com el conjunt local ha plantat cara durant 30 minuts, amb un 20 a 21 parcial al descans. Al segon període, els blaugranes s'han buidat i han eixamplat distàncies fins al 31 a 41 definitiu, deixant amb només 11 gols el Guadalajara durant el segon parcial. Per part catalana, han destacat en la parcel·la ofensiva Raúl Entrerríos i Siarhei Rutenka, autors de sis gols cadascun. Amb cinc s'han quedat el francès Nikola Karabatic i el macedoni Kiril Lazarov.

El Barça segueix invicte a la competició domèstica després d'aquest triomf contra el conjunt de César Montes.