HANDBOl
Esports 09/11/2012

El Fraikin Granollers cedeix durant deu dies el seu millor jugador, que no podrà jugar contra el Barça

Rodrigo Salinas, màxim golejador de l'equip vallesà, no serà al Palau Blaugrana després de marxar deu dies en condició de cedit a l'Al Kuwait per disputar el campionat d'Àsia de clubs

D.r.j
1 min

BarcelonaJugar un partit al Palau Blaugrana com a visitant és complicat. Per l'entitat del Barça i perquè vèncer en una pista històrica no és fàcil. Si a més ho fas sense un dels teus millors jugadors, encara més. I és que el Fraikin Granollers, que actualment es troba en preconcurs de creditors, ha cedit durant deu dies el xilè Rodrigo Salinas a un club de Kuwait a canvi d'una quantitat de diners que no s'ha fet pública.

L'Al Kuwait, que actualment està disputant el campionat d'Àsia de clubs, busca un lloc a la Super Globe del 2013 –el mundial de clubs de l'handbol– i ha pagat a diversos equips per obtenir la cessió dels seus millors jugadors durant un curt període de temps. Això provoca que el Fraikin Granollers no pugui comptar amb Salinas, el seu màxim golejador, fins al dia 16 de novembre. Es perdrà dos partits. El primer aquest dissabte contra el Barça i el segon la propera setmana contra l'Ademar de Lleó.

stats