Hoquei Patins
Esports 27/04/2013

El Liceo fa un pas de gegant cap al títol golejant el Vendrell (7-4)

Els gallecs guanyen amb més facilitat del previst i recuperen l’avantatge de sis punts respecte al Barça a sis jornades per al final de l’OK Lliga

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Coinasa Liceo ha golejat el Moritz Vendrell per 7-4 i d’aquesta manera el conjunt gallec s’acosta al títol de l’OK Lliga, ja que a falta de sis jornades per al final de la competició el Liceo treu sis punts al Barça. Tot i que els vendrellencs han plantat cara durant bona part de la primera meitat, els homes de Carlos Gil han arribat al descans amb un 4-1 que començava a encarrilar el partit. Només començar la segona part, un gol de Jordi Bargalló ha acabat d’ensorrar el conjunt penedesenc, que no ha pogut fer més que maquillar el marcador davant la superioritat del Liceo, en què ha destacat Lucas Ordóñez amb quatre gols.

Pel que fa a la resta de partits disputats aquesta tarda, destaca la pallissa del RDI Vilanova a la pista del Fergo Aisa Sant Feliu per 0-8. D’aquesta manera els vilanovins trenquen una mala ratxa de quatre derrotes consecutives i s’allunyen de l’amenaça del descens. En canvi, qui podria caure en zona de descens en funció dels resultats de demà és el Muralla Òptica Blanes, que ha perdut a la pista del Noia Freixenet per 3-1. Finalment, en un duel per entrar a la Copa de la CERS de l’any vinent el Lloret s’ha desfet del Voltregà per un contundent 7-3.

Aquesta 24a jornada de l’OK Lliga es completarà diumenge al migdia amb l’ICG Software Lleida-SHUM Maçanet, l’Enrile PAS Alcoi-Calafell Tot l’Any i l’Igualada-Vic.

stats