Hoquei Patins
Esports 28/02/2013

El Liceo compleix els pronòstics i es desfà contundentment del Lleida a la Copa (3-7)

Els gallecs es converteixen en el primer semifinalista de la Copa del Rei, on s'enfrontaran al vencedor del Reus-Vic

Jordi Graell
2 min

OviedoEl Coinasa Liceo ha debutat amb pas ferm a Oviedo, ja que en el primer partit de quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins, els gallecs han golejat l'ICG Software Lleida per 3-7. D'aquesta manera, els homes de Carlos Gil es converteixen en el primer equip en accedir a les semifinals, on es veuran les cares amb el guanyador del duel entre el Reus Deportiu i el Vic.

I això que només començar els lleidatans han gaudit d'una gran ocasió per avançar-se en el marcador mitjant un penal executat per Carles Trilla, però el porter Xavi Malián ha aconseguit aturar-lo. Un cop superat l'ensurt inicial, el Liceo s'ha tret la son de les orelles i en només set minuts ha aconseguit situar un clar 0-3 en el marcador, gràcies a dos gols de Jordi Bargalló i un de Toni Pérez.

Al minut 11, Lluís Rodero ha aconseguit obrir la llauna del seu equip, però immediatament Josep Lamas ha aprofitat la desena falta del Lleida per tornar a situar els gallecs a tres gols de diferència. Tot i el marcador advers i un arbitratge molt discutit pels lleidatans, el conjunt de la Terra Ferma no ha abaixat els braços i abans del descans Dani López, de penal, ha establert el 2-4 amb què s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, els homes entrenats per Albert Folguera han sortit molt endollats i al minut 32 han aconseguit ficar-se en el partit gràcies a un xut llunyà de Trilla que ha desviat Marc Soler. Els dos equips han tingut oportunitats per fer més gols, però en els últims minuts els gallecs han imposat la seva superioritat tècnica i amb dos gols de Matías Pascual, un de Toni Pérez i un de Jordi Bargalló (que ha completat un hat trick) han deixat el marcador amb el 3-7 final que ha donat la classificació als gallecs per les semifinals.

stats