El Voltregà torna a manar a Europa

La final contra el Manlleu s'ha decidit als penals

Xevi Sunyol
Les jugadores del CP Voltregà celebren el títol

ManlleuLa final osonenca de la Copa d’Europa femenina d’hoquei sobre patins no va decebre. Amb el pavelló de Manlleu ple a vessar, els penals van decidir una final boja. El partit va començar amb la tònica habitual d’aquesta final four. Els dos conjunts van sortir amb molta intensitat i el Voltregà va exercir una pressió molt alta a tota la pista. El Manlleu, amb dificultats a la sortida, va veure com als dos minuts de partit Cristina Barceló obria la llauna. El Voltregà se sentia còmode i als vuit minuts la mateixa Barceló ampliava l’avantatge. Semblava que el Voltregà encarava la final però a la jugada següent un penal a l’àrea blanc-i-blava va permetre que Anna Casarramona acostés el Manlleu al marcador. Amb el 2-1, David Bou va començar a variar la defensa i el Manlleu va ser incapaç de generar més perill.

A la segona part el domini voltreganès va continuar. Els canvis defensius constants van desconcertar el Manlleu i el Voltregà va ampliar diferències amb la desena falta del Manlleu. Natasha Lee, l’artífex del triomf voltreganès, va transformar la falta directa. El Manlleu semblava enfonsat però una gran actuació de la portera Ester Tosar va donar ales a les locals. Com en les semifinals, el Manlleu es va endollar a deu minuts del final i Gemma Solé va fer el 3-2 amb un bon xut creuat. Dos minuts més tard, Anna Casarramona l’empatava amb un altre llançament a mitjana distància. Els papers van canviar i el Manlleu va començar a dominar. A cinc minuts del final la remuntada es va consumar amb una falta directa de Laura Barcons. El Voltregà no trobava la clau per arribar a porteria i quan les manlleuenques deixaven morir el partit, una genialitat de Natasha Lee va empatar el marcador quan faltaven vint-i-dos segons i va enviar el partit a la pròrroga (4-4).

El temps extra no va servir i a la tanda de penals els gols de Lee i Berta Tarrida van segellar la final.