Curses de Muntanya
Esports 11/10/2012

Kilian Jornet es concentra a Malàisia abans d'afrontar el repte de la MT Kinabalu Climbathon

L'atleta de la Cerdanya arriba en un gran estat de forma després de la seva victòria a la Cavalls de Vent. "Aquest any hi haurà un gran nivell i un recorregut diferent, més pla", apunta Jornet

Ara
1 min
Kilian Jornet, durant la cursa

BarcelonaKilian Jornet no s'atura. L'atleta de la Cerdanya ja ha arribat a Malàisia, on aquest diumenge disputarà la MT Kinabalu Climbathon, prova que està dins de les Sky Runnig World Series. Amb un recorregut de 23 km, la cursa ha canviat el recorregut respecte l'any passat i ha augmentat en dos quilòmetres el seu traçat.

"Aquest any hi haurà un gran nivell i un recorregut diferent, més pla, sense arribar al cim. Serà un repte nou", apunta Jornet, que reconeix que arriba a la competició millor que l'edició passada.

Després de la seva victòria a la Cavalls del Vent, Jornet afronta el nou repte pletòric de confiança. "La recuperació ha sigut bona. Vaig acabar bé la Cavalls, no gaire cansat i vaig poder-me entrenar l'endemà. Aquesta setmana he pogut fer escalada i alguna sortida llarga d'alta muntanya. He arribat a setembre i octubre en molt bona forma. No sé quan m'arribarà la caiguda física, espero que sigui després de les dues últimes carreres", ha demanat Jornet.

Un cop finalitzi la Climbathon, Jornet es desplaçarà a la Illa de la Reunió per participar a La Diagonale des Fous 8170km), l'última prova de Trail Running que té programat l'atleta.

stats