Publicitat
Publicitat

Olimpisme

Madrid creu que "l'esperit olímpic continua viu en la ciutadania" i per això es presenta als Jocs de 2020

L'alcalde Ruiz Gallardón promet austeritat, ja que el 80% de les infraestructures ja estan construïdes, i la resta només les faran si són escollits el 2013

Madrid creu que la tercera és la bona, i per tercera vegada consecutiva presentaran una candidatura per organitzar uns Jocs Olímpics, ara els de 2020. Madrid ho va intentar el 2005 per organitzar els de 2012, però va guanyar Londres, i el 2009 van arribar a la final amb Rio de Janeiro pels de 2016, però van guanyar els brasilers.

"L'esperit olímpic continua viu en la ciutadania", ha dit avui l'alcalde Alberto Ruiz Gallardón per justificar la decisió de tornar-ho a intentar tot i les desfetes anteriors.

Respecte al fet que en temps de crisi econòmica Madrid es plantegi un projecte d'aquesta magnitud, Gallardón ha volgut llençar un missatge "d'austeritat i eficàcia". "El treball ja està fet i permet que el cost per 2020 sigui significativament menor; tenim el 80% de les infraestructures fetes i hi ha temps de sobres per fer el 20% restant després de 2013", que serà l'any que el Comitè Olímpic Internacional escollirà la seu del Jocs de 2020.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT