Waterpolo
Esports 23/10/2012

Gabi Hernández: "Els meus jugadors han demostrat que sense Petar Trobojevic i Xavi Vallès no saben jugar a res"

En una entrevista a Ràdio Sabadell, el tècnic de l'equip del CN Sabadell ha estat molt crític amb el seu equip després de l'eliminació a l'Eurocup

Ara
1 min
Gabi Hernández donant instruccions als seus jugadors

BarcelonaL'entrenador del CN Sabadell, Gabi Hernández, ha qualificat de "cop dur" l'eliminació del seu equip de l'Eurocup a mans de la Fiorentina italiana. Hernández ha afirmat que "és un cop dur perquè no ho esperàvem i menys contra un rival inferior a tu". Dos dies després de l'eliminació, el tècnic del CN Sabadell ha arribat a la conclusió que la baixa de Petar Trobojevic i els pocs minuts que va tenir Xavi Vallès van ser determinants: "Evidentment el primer de fer autocrítica soc jo, però crec que sense aquestes dues peces, la resta de jugadors no han estat capaços d'agafar la responsabilitat. Sense el Petar i el Xavi la resta de jugadors han demostrat que no saben jugar a res".

L'objectiu de Gabi Hernández és que l'equip canviï de xip ràpidament i estigui el més motivat possible per intentar conquerir la Copa i la Lliga: "Sobretot espero un canvi d'actitud perquè demà tenim el Mediterrani a la Lliga, tornarem a tenir la baixa del Petar Trobojevic i espero que em demostrin que tenen actitud per jugar".

stats