Open d'Austràlia
Esports 22/01/2011

Nadal: "Em preocupa cansar-me tant en els entrenaments. No és gaire normal"

El tenista mallorquí ha reconegut que s'ha canviat fins a "cinc o sis cops de samarreta" durant el partit contra Tomic, fet inusual perquè "avui no feia tanta calor"

Redacció
2 min
Nadal saluda Tomic després de guanyar-lo a l'Open d'Austràlia.

MelbourneEl número u del món, Rafa Nadal, s'ha mostrat feliç pel triomf davant l'australià Bernard Tomic, que l'ha classificat per als vuitens de final de l'Open d'Austràlia, però també ha mostrat la seva preocupació pel cansament, que està sent “més gran del normal”.

El tenista mallorquí creu que aquesta situació és per culpa de les seqüeles del virus que el va apartar del torneig de Doha, el primer disputat aquest any. “Estic una mica més cansat i suo més del normal. M'he canviat cinc o sis cops de samarreta i avui no feia tanta calor. He perdut dos quilos i mig i no acostumo a perdre tant pes durant els partits. Deuen ser les seqüeles de la malaltia que vaig agafar a Doha”, ha reconegut el número u del món.

Nadal s'ha mostrat preocupat perquè es cansa entrenant. “Quan em moc amb ansietat acostumo a suar més. Però ara em preocupa que m'estic cansant entrenant, quan no tinc cap tipus d'ansietat”, ha dit.

El jugador balear ha apuntat que li van fer anàlisis de tot tipus a Doha, just acabar el partit que va perdre contra Davydenko i tot va sortir “normal”. “Però estic bé. He arribat a la segona setmana sense perdre cap set”, ha indicat el tenista mallorquí.

“No he jugat bé, només a estones”, ha reconegut Nadal, que també ha assumit que en el servei no ha estat al nivell de les últimes ocasions. “He servit malament. He disminuït la potència una mica per guanyar en precisió. L'altre dia vaig servir millor”.

Nadal s'enfrontarà al croat Cilic a vuitens, que ha necessitat cinc sets per guanyar John Isner. “Més que cansat crec que aquesta victòria li haurà donat confiança”, ha advertit el mallorquí.

stats