BARÇA
Esports 06/04/2013

La filla del seleccionador argentí creu que "a Messi li falta una mica de sang"

Alejandro Sabella ha acollit a casa seva refugiats de les inundacions a l'Argentina i la filla ho ha explicat durant una entrevista

Efe
1 min

BarcelonaLa filla del seleccionador argentí Alejandro Sabella ha parlat sobre Lionel Messi i ha afirmat que "no negaré que és un jugador hàbil, que va trencar i trenca rècords, però encara li falta una mica més de cor, de sang". Vanessa Sabella, de 33 anys, ha parlat amb periodistes de ràdio Del Plata i ha reconegut que un cop va criticar Messi davant del seu pare, i que aquest va respondre "és Messi", sense que es pogués creure el que li estava dient.

Vanesa Sabella, però, afegeix que Messi "és el millor futbolista del món", que "mai juga malament", i no té objeccions a afirmar que la selecció argentina intenta envoltar-lo de jugadors que s'emmotllin a les seves característiques.

El seleccionador argentí, que viu a la rodalia de la ciutat de la Plata, on van morir 51 persones en els últims dies a causa de les inundacions, ha donat aixopluc a casa seva a membres de diverses famílies que ho han perdut tot. Vanessa, entrevistada per aquest motiu, ha explicat que a casa del seu pare han fet servir "una olla ben gran per donar menjar a tots els que feia dies que no menjaven, sobretot la gent gran i els nens".

stats