World Roller Games
Esports 15/07/2019

22 metalls amb accent català, el doble que a Nanjing

El protagonisme català és clar en el total de 33 medalles de la delegació espanyola

Nuria Garcia
1 min
Nil Llop, ahir, competint a la pista del Front Marítim.

BarcelonaLa delegació espanyola va tancar la participació en els World Roller Games de Barcelona amb 33 medalles i va superar les 24 de la primera edició d’aquesta cita, a Nanjing el 2017. D’aquests metalls, 22 van tenir protagonisme català, doblant els de fa dos anys. Individualment, qui més hi va contribuir va ser el patinador de velocitat júnior Nil Llop, que en va aconseguir tres, un de cada color. En la mateixa disciplina, Luis Maria González també es va penjar un bronze al coll.

Però si parlem de disciplines, el patinatge artístic va ser un èxit en clau catalana, amb vuit medalles en total: als ors de Pau García en individual júnior, de l’Aldea en grups de xou petits i del CPA Girona en grups de xou grans, s’hi van afegir les plates de Pere Marsinyach (individual), el CPA Olot (grups de xou grans) i els bronzes d’Ivan Pérez (individual júnior), Carla Escrich (individual) i del patinador madrileny del Reus Deportiu Sergio Canales (individual).

L’hoquei patins va sumar tres metalls (els ors de la júnior masculina i el de l’absoluta femenina i el bronze de l’absoluta masculina), mentre que l’hoquei línia també va obtenir tres medalles (l’or de la júnior femenina i els bronzes de la júnior masculina i de l’absoluta femenina). Finalment, en descens el rider Òscar Rodríguez va guanyar un or i un bronze, i en roller derby la selecció masculina es va penjar la plata i la femenina el bronze.

stats