BARÇA
Esports 25/10/2012

El jugador del Barça Montoya medita denunciar el taxista que l'acusava de robatori

Martín Montoya ha enviat un comunicat a través de les xarxes socials per donar la seva versió dels fets després d'haver estat denunciat per un taxista pel presumpte robatori de la seva cartera

Ara
2 min
Martín Montoya, durant un entrenament amb el Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl comunicat afirma que la denúncia va ser arxivada el passat 23 d'octubre per la justícia per les clares contradiccions del taxista. A més, Montoya aclareix que va ser ell qui va rebre 12 missatges agressius en menys de 24 hores i que ara estudia amb els seus advocats la possibilitat d'emprendre accions judicials contra el taxista.

Segons la nota de premsa de Montoya, "des del respecte al dret de tot ciutadà a emprendre les accions judicials que consideri oportunes quan entengui que ha estat víctima d'un il·lícit penal, i després d'haver realitzat una anàlisi detallada de la denúncia (del contingut n'hem tingut coneixement per haver estat lliurada pel denunciant a la premsa), i de les manifestacions –algunes d'elles certament gratuïtes– del denunciant davant diversos mitjans de comunicació, hem de manifestar rotundament que els fets imputats al Sr. Martín Montoya són absolutament falsos. En efecte, a la negativa categòrica per part del Sr. Martín Montoya d'aquests fets s'afegeix la circumstància que el relat del denunciant davant la Policia, completat per les seves manifestacions davant els mitjans de comunicació, pateix de greus i múltiples contradiccions, omissions i falsedats, que posen en dubte la seva autenticitat. Només per posar un exemple, molt il·lustratiu, els tres testimonis que viatjaven en el taxi amb el Sr. Montoya declaren de forma unànime i categòrica que la persona que ocupava el seient de copilot no era el denunciat, cosa que contradiu obertament el que ha manifestat el denunciant. En el mateix sentit, tampoc és cert que qui va realitzar entre els dies 17 i 18 d'octubre insistents trucades i enviar múltiples missatges tipus SMS fos el Sr. Martín Montoya, sinó que va ser el mateix Sr. Collado.

De la lectura d'aquests missatges –que ascendeixen a 12 en només 24 hores– es desprèn que aquests tenen, o poden tenir, un evident caràcter intimidatori i/o injuriós. Aquests missatges han estat degudament protocol·litzats davant NOTARI per si en el futur és necessària la seva utilització davant els tribunals de justícia. Per tot això, s'ha de concloure que no hi ha cap dubte sobre l'absoluta innocència del Sr. Martín Montoya en relació amb els anteriors fets, havent de lamentar profundament el dany gratuït que amb l'esmentada denúncia el Sr. Collado ha ocasionat al seu honor i a la seva imatge, els perjudicis s'han incrementat de manera totalment innecessària amb les seves reiterades manifestacions davant certs mitjans de comunicació".

stats