Tragèdia al futbol

Mor un aficionat durant el Granada-Athletic Club a causa d'una aturada cardíaca

El partit ha sigut suspès a causa de la defunció d'un seguidor de l'equip local d'avançada edat

ARA
Aficionats durant el Granada-Athletic Club

El duel entre el Granada i l'Athletic Club que s'estava disputant a l'estadi Los Cármenes ha sigut suspès per la mort d'un aficionat local a causa d'una aturada cardíaca. El difunt era abonat del Granada i tenia 64 anys. El partit s'ha aturat al minut 17, quan els visitants guanyaven (0-1).

Ha sigut el porter del conjunt basc Unai Simón qui ha avisat l'àrbitre Ortiz Arias que una persona necessitava assistència mèdica a la grada després d'haver començat a convulsionar. L'àrbitre ha aturat el partit i en aquest moment els i assistents mèdics de la banqueta del Granada han acudit a aquesta zona de la grada amb un desfibril·lador per atendre l'aficionat. Els dos equips, la Lliga i l'àrbitre s'han posat d'acord per ajornar el partit.

Ha sigut atès a les instal·lacions de l'estadi però, finalment, ha traspassat, tal com ha confirmat l'organització de la Lliga. La competició, així com el Granada i l'Athletic Club, ha lamentat la defunció mitjançant un comunicat en què ha donat el condol a la família i a l'afició del conjunt andalús. El club local ha fet un comunicat explicant que membres de la Creu Roja presents a l'estadi ja han arribat en minuts als llocs dels fets, quan el partit encara estava en lloc.

L'enfrontament entre els dos equips es reprendrà aquest dilluns a les 21 hores a partir del minut 17. Així ho han acordat tots els estaments implicats. L'Athletic Club, que havia viatjat a Granada, allargarà una nit més la seva estada a la ciutat andalusa.