LIGA ENDESA
Esports 01/05/2015

El MoraBanc Andorra busca la permanència contra el Sevilla

L'equip del Principat no té baixes en una jornada en que poden certificar una temporada més entre els millors

Efe
2 min
Nate Jawai / MORABANC ANDORRA

AndorraEl MoraBanc Andorra rep demà a la nit el Bàsquet Sevilla (21h) amb la possibilitat de certificar una permanència que frega en una jornada amb enfrontaments directes entre conjunts per la part baixa de la taula. Un triomf davant els andalusos donaria la salvació al grup andorrà gràcies al triomf del Manresa contra el Fuenlabrada.

L'equip andorrà arriba amb la moral que dóna la victòria del passat cap de setmana a la pista de l'UCAM Múrcia. I confia en el factor pista, ja que dels seus onze triomfs vuit han estat a casa i ha guanyat en els últims quatre que ha disputat com a local.

El tècnic, Joan Peñarroya, reconeix el bon moment dels seus i també una situació més còmode en la classificació que fa uns mesos -els andorrans estan a tres partits del descens- però no vol cap tipus de relaxació ni parlar de salvació virtual davant un rival que està un triomf per sota en la taula. "Hi ha una probabilitat matemàtica d'aconseguir la permanència a falta de tres jornades però no serveix de res fer números. Hem d'aprofitar el nostre moment i preparar-nos per a un partit molt complicat davant un rival que està fent molt bé les coses, que porta moltes victòries en els últims partits. Estic convençut que si no tenim la nostra millor versió no guanyarem al Sevilla. Els virtuals que després no són matemàtics s'emporten un pal terrible i d'aquests coneixem molts exemples", analitza l'entrenador.

Peñarroya destacava el potencial del sevillà, amb jugadors com Porzingis, Hernangómez o Radicevic, que estaran en el reclutament ('draft') de l'NBA. El duel portarà el retrobament de l'ala-pivot Luka Bogdanovic, un dels destacats de l'equip i el millor de l'últim partit a Múrcia, amb un dels seus exequips ACB, un Sevilla en el que va estar del 2010 al 2013. També està en joc la diferència de punts, encara que en aquest cas el MoraBanc té un avantatge considerable a haver guanyat a Sevilla per vint punts de diferència a la primera volta (57-77).

stats