HOQUEI PATINS
Esports 23/05/2014

El Muralla Òptica Blanes supera el Lloret i dóna emoció a la zona de descens (3-1)

El Reus guanya a la pista del Moritz Vendrell per 7-8 i es situa provisionalment a dos punts del Vic, tercer classificat de l'OK Lliga

Jordi Graell
1 min
Una imatge del partit entre el Moritz Vendrell i el Reus Deportiu

BarcelonaEn el partit que obria la 28a jornada de l'OK Lliga, el Muralla Òptica Blanes ha guanyat el Lloret per 3-1 en un derbi selvatà absolutament dramàtic, ja que al Blanes només li valia la victòria. Tot i així, els homes d'Albert Pons sempre han portat la iniciativa en el marcador i atrapen el Lloret a la classificació, que és el que marca ara mateix la permanència empatats també amb el Tordera, que juga aquest dissabte amb el Cerceda.

Pel que fa a la lluita per la Lliga Europea, el Reus s'ha emportat un partit vibrant a la pista del Moritz Vendrell per 7-8 gràcies a un 'hat trick' de Xavi Costa i el doblet final de Jepi Selva, dos exjugadors vendrellencs que avui tornaven al Club d'Esports juntament amb Roger Molina, també clau aturant tres faltes directes i un penal. Amb el triomf, els d'Alejandro Domínguez es situen provisionalment a dos punts del Vic, que marca el tall per accedir a la màxima competició europea amb la tercera posició.

stats