MOTO3
Esports 12/10/2013

Lluís Salom marca la tercera 'pole' de la temporada a Malàisia

Els rivals del mallorquí en la lluita pel Mundial de Moto3 arrencaran més endarrerits: Álex Rins ha estat sisè i Maverick Viñales, novè

Nuria García
2 min
Lluís Salom ha fet la 'pole' a Sepang

BarcelonaLluís Salom ha aconseguit la 'pole' de la categoria de Moto3 al circuit de Sepang i aquest diumenge (7 hores, Telecinco) arrencarà des de la primera posició el GP de Malàisia. Les condicions de la pista, que a algunes zones estava humida, ha fet que alguns dels pilots que lluiten habitualment per les primeres posicions de la graella de sortida no s'hagin situat entre els millors.

Salom, després d'unes curses sense situar-se a la primera fila de la graella, ha tornat a recuperar les bones sensacions sobre la moto i ha marcat la tercera 'pole' de la temporada. El mallorquí, que ja havia estat el més ràpid durant els entrenaments lliures, ha tornat a ser la referència durant els oficials. Salom arrencarà acompanyat d'Alexis Masbou i d'Antonelli, mentre que Álex Rins i Maverick Viñales han acabat sisè i novè respectivament.

Durant el primer tram de l'entrenament, els pilots s'han trobat la pista una mica humida i això ha provocat que no poguessin aconseguir uns temps competitius. De fet, cap pilot ha volgut córrer riscos i molts han sortit només del box per donar una volta i veure les condicions de la pista.

Però quan la pista s'ha començat a assecar, tots els pilots han començat a baixar registres. Salom ha anat baixant temps cada cop que passava per meta mentre veia com els seus rivals en la lluita pel Mundial patien per aconseguir temps competitius. I és que Álex Rins ha acabat els entrenaments emprenyat després que diversos pilots aprofitessin la seva roda per rebaixar cronos. El barceloní, al final, s'ha classificat sisè i s'ha vist superat pel seu company d'equip, el cerverí Àlex Márquez, que arrencarà cinquè. L'altre pilot que lluita pel títol, Maverick Viñales, arrencarà des de la tercera fila de la graella després de marcar el novè temps als entrenaments oficials.

stats