MOTOGP
Esports 19/05/2013

Pedrosa s'imposa sota la pluja a Le Mans i Marc Márquez signa una gran remuntada per ser tercer

El de Castellar del Vallès suma el segon triomf de la temporada i és el nou líder del Mundial de MotoGP. Cal Crutchlow ha pujat al segon graó del podi

Nuria García
1 min
Dani Pedrosa celebra el triomf al podi de Le Mans / JEAN-FRANÇOIS MONIER / AFP PHOTO

BarcelonaDani Pedrosa ho ha tornat a fer. El català ha tornat a guanyar una cursa amb la pista mullada. La primera victòria del català sota la pluja va ser l'any passat a Sepang, però aquest diumenge ha repetit a Le Mans.

La cursa ha començat sota la pluja, si bé a les acaballes la pista ha anat eixugant-se mica en mica. Amb la pista molt delicada, Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso i Dani Pedrosa s'han situat en les primeres posicions. Marc Márquez, que sortia des de la 'pole' en la seva primera cursa de MotoGP en mullat, no ha fet una bona sortida i ha caigut fins a la vuitena posició.

Dovizioso ràpidament s'ha situat primer i Pedrosa, que patia per si l'italià s'escapava, s'ha situat segon ràpidament després d'avançar Lorenzo. Quan ha contactat amb Dovizioso, el català i l'italià han començat a intercanviar-se les posicions, primer i segon, segon i primer... quan Pedrosa cometia una petita errada, Dovizioso el superava, però tan sols dos revolts més tard, el de Castellar tornava a recuperar la primera posició.

Mentre Lorenzo patia i anava perdent posicions, Pedrosa s'escapava al capdavant i Crutchlow es situava segon després de superar Dovizioso, Marc Márquez –que ha après ràpid com funciona la MotoGP sobre aigua– signava una remuntada espectacular. El de Cervera era quart a sis voltes per al final i s'ha situat tercer quan només faltaven dues voltes amb un avançament espectacular a Dovizioso. Amb Crutchlow lluny, Márquez ha decidit ser intel·ligent i conformar-se amb la tercera posició.

stats