MOTOCICLISME - MOTOGP
Esports 12/09/2015

Lorenzo segueix sense rival a Misano i aconsegueix la 'pole'

El mallorquí marca el millor registre seguit de Marc Márquez i de Valentino Rossi, que completen la primera fila de la graella del GP de San Marino

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo a Brno / EFE

BarcelonaJorge Lorenzo ha aconseguit la 'pole' del GP de San Marino de MotoGP i aquest diumenge (14h) arrencarà des de la primera posició. El mallorquí, que ha dominat totes les sessions d'entrenaments lliures, també ha marcat el millor registre en els entrenaments oficials, per davant de Marc Márquez, que ha marcat el segon temps, i Valentino Rossi, líder del Mundial, que ha estat tercer.

Lorenzo, de fet, ha marcat el ritme des del primer minut de la sessió i ningú l'ha pogut fer baixar del capdamunt de la taula de temps: l'únic que ha pogut millorar el seu registre ha estat ell. Així, de l'1:32.357 que ha marcat en els primers compassos ha passat a l'1:32.146 amb el que ha aconseguit la 'pole' i, de retruc, el rècord del traçat de San Marino.

Així, la primera fila de la graella l'ocuparan Lorenzo, Márquez i Rossi mentre que des de la segona fila arrencaran Dani Pedrosa, Pirlo i Smith.

Pel que fa a la resta de catalans, Aleix Espargaró sortirà aquest diumenge des de la 10a posició i el seu germà petit, Pol, des de la 12a. El company d'Aleix Espargaró a Suzuki, Maverick Viñales, arrencarà 14è.

stats