DAKAR 2012
Esports 12/01/2012

Coma: "Em queden tres dies per donar-ho tot"

El pilot català és conscient que la jornada de divendres el pot beneficiar. Sortirà en tercera posició i Despres obrirà pista per davant de Gerard Farrés

Ara
1 min
Marc Coma afronta amb optimisme els últims tres dies de Dakar. MRW

BarcelonaTot i que en l'onzena etapa del Dakar Marc Coma ha perdut temps i ara és segon, a dos minuts i 22 segons del líder, Cyril Despres, el pilot català sap que la dotzena etapa, entre Arequipa i Nasca, pot ser-li beneficiosa. I és que el català sortirà tercer, darrere Despres i Farrés, i, per tant, no serà ell qui obri pista. "Només he de seguir-lo. Potser no anirem a tope, però sí a bon ritme, com el que hem marcat des de l'inici de la cursa", ha assegurat Coma.

Respecte a l'etapa d'aquest dijous, Coma ha dit: "Ens hem trobat amb terrenys molt variats: terra, sorra, pedres... Era previsible que en Cyril em guanyés temps". Tot i perdre temps, Coma té clar que no llença la tovallola: "Ho intentaré tot fins al final. Em queden tres dies per donar-ho tot. És difícil definir una estratègia quan hi ha algú davant [Cyril] que va a tope".

De la seva banda, el líder de la cursa, Cyril Despres, assegura que ha estat "una etapa dura". "En la modificació del llibre de ruta, una de les pistes no estava gaire clara. He fet 100 metres de més i m'he topat amb en Marc, que feia mitja volta, i això que havia sortit dos minuts abans que jo", ha relatat Despres. "A més d'atacar i rodar, poc més puc fer. Si Farrés acaba segon, evidentment no és bo per a mi. Divendres serà un dia complicat, però al Dakar pot passar de tot", reconeixia el pilot francès.

stats