MOTOR - FÓRMULA 1

El McLaren torna a deixar a l'estacada Fernando Alonso

El monoplaça s'ha aturat al revolt 7 del Circuit de Barcelona-Catalunya després de 47 voltes

La sessió matinal del sisè dia d'entrenaments de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya ha tornat a tenir McLaren al centre d'atenció, després que Fernando Alonso hagi hagut de baixar del cotxe i els comissaris s'hagin vist obligats a netejar oli de la pista.

D'aquesta manera, i a l'espera de la resposta de McLaren sobre la nova incidència del cotxe britànic en aquesta pretemporada, l'aturada al mig de la pista del cotxe d'Alonso ha provocat una bandera vermella i la retirada del vehicle amb una grua, que l'ha portat fins al garatge, al final del 'pit lane' del circuit. Fins al moment de la incidència, Alonso havia fet 47 voltes i havia marcat un millor temps d'1:19:856, amb el qual havia liderat durant uns minuts la classificació de pilots més ràpids.

Alonso estava fent una tanda llarga i al revolt 7, abans de la pujada de la Moreneta, el pilot ha tret el cotxe de l'asfalt per una escapatòria. Mentre el cotxe fumejava, els comissaris han entrat a la pista per netejar l'oli que havia deixat el cotxe.