Publicitat
Publicitat

Moto GP

Aquestes molèsties li van fer perdre la segona posició a Qatar

Pedrosa tornarà a passar pel quiròfan després del Gran Premi de Jerez

El pilot català es tornarà a operar de la pèrdua de força al braç esquerre aprofitant l'aturada de la competició de 30 dies per la suspensió del GP de Japó

Dani Pedrosa ha decidit tornar-se a operar un cop acabi el Gran Premi de Jerez d'aquest cap de setmana. La decisió s'ha pres després de les proves complementàries realitzades al pilot del Repsol Honda Team pel doctor Eusebio Sala Planell, especialista en angiologia i cirurgia vascular.

A Dani Pedrosa se li ha diagnosticat una compressió intermitent de l'artèria subclàvia, que li provoca la pèrdua de força i sensibilitat al braç esquerre. Dani Pedrosa, que va passar pel quiròfan el passat mes d'octubre perquè li fixessin una doble fractura a la clavícula esquerra per la seva caiguda al Gran Premi del Japó, se sotmetrà a una nova operació després de la seva participació aquest cap de setmana al Gran Premi d' Espanya i aprofitant el mes de descans que ofereix el calendari com a conseqüència de l'ajornament del Gran Premi del Japó.

En l'operació se li extraurà la placa de titani i els cargols que la van fixar amb l'objectiu d'alliberar la compressió arterial perquè pugui iniciar immediatament la rehabilitació i reincorporar-se a l'activitat a Estoril, escenari del Gran Premi de Portugal de l'1 de maig .

"Mai és agradable haver de ficar-se al quiròfan, però portàvem molt de temps buscant resposta als efectes d'aquesta lesió i estic tranquil, perquè finalment sabem el que passa. Ara som a Jerez i vull concentrar-me en la carrera, en el treball amb el meu equip per preparar al millor possible el Gran Premi, és per això que hem vingut. Aquesta cursa és especial, l'afició sempre hi és per donar-te aquest punt extra i espero que m'ajudi, com sempre. El circuit m'agrada, sempre m'ha anat bé, i l'afronto amb la idea de donar el màxim i aconseguir el millor resultat possible en les meves condicions actuals", ha dit Pedrosa.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT