Charles Leclerc torna a regnar a casa seva en un duel intens entre Ferrari i Red Bull: els apunts de la 'qualy' del GP de Mònaco

El pilot monegasc marca el millor temps i lidera l'escuderia italiana en la lluita contra Verstappen i Red Bull

2 min
Charles Leclerc durant la sessió

BarcelonaMònaco s'ha tornat a convertir en un circuit emmurallat. Pocs Grans Premis són tan especials com el del Principat. Una aura de solemnitat i ostentació embolica un cap de setmana que aplega grans estrelles i personalitats per presenciar una cursa que, sobre l'asfalt, promet pocs avançaments.

Charles Leclerc, rei de Mònaco

Leclerc és el rei a casa seva. El pilot monegasc ha començat a treure's l'espina amb una nova pole al seu circuit de casa. Als carrers on ell ha anat tota la vida a l'escola o a comprar el pa, ha aconseguit marcar el temps més ràpid per sortir des de la primera posició de la graella de sortida. Just al seu costat partirà el seu company d'equip, Carlos Sainz, que l'ajudarà en la defensa estoica del liderat davant els dos Red Bull que els persegueixen. Primer Checo Pérez i després Max Verstappen aniran amb el ganivet entre les dents per atacar els dos cavallinos rampantes.

Igualtat màxima entre Red Bull i Ferrari

La temporada va començar amb els Ferrari un parell de passos per davant de la resta. Els equips, a contrapeu, es van trobar amb un nou dominador de la màxima categoria de l'automobilisme. L'escuderia del Cavallino Rampante va aparèixer com un bolet per marcar el ritme davant l'estupefacció de Red Bull. L'equip alemany s'ha posat les piles i ha retallat distàncies del volant de Max Verstappen per posar-se just per davant de l'equip revelació de la temporada. Ara mateix, en el Mundial, tenim dues competicions. El duel entre Ferrari i Red Bull, i la resta.

Triple accident en els últims metres

Mònaco mai decep. El circuit impossible i de màxima exigència estava saldant la classificació amb una bandera vermella, poc justificada, per un xoc lleu de Tsunoda contra el mur. Molt lluny del que ens té acostumats el circuit monegasc, que acaba sent un laberint per als pilots i els seus monoplaces. Quan quedaven 30 segons per acabar la sessió de classificació, Sergio Checo Pérez ha topat amb el mur en la part final. El de Red Bull, que anava just per davant de Carlos Sainz, ha topat amb la part del darrere del monoplaça i ha acabat creuat a l'asfalt. El pilot madrileny també hi ha xocat quan anava, per sort, a poca velocitat. Mentre onejava la bandera vermella, Fernando Alonso ha fet una virolla i també ha quedat encastat en el mur.

stats