Les "frustracions" i les "preocupacions" de Fernando Alonso

El pilot d'Oviedo reconeix que el seu McLaren-Honda té "un problema de rendiment i fiabilitat" abans de començar la temporada

És obvi que la pretemporada de Fernando Alonso no ha sigut gens bona. El pilot de McLaren-Honda ha tingut problemes de fiabilitat amb el monoplaça i afronta l'inici de temporada amb un doble sentiment de “preocupació” i “frustració”.

L'asturià, dues vegades campió del Món de Fórmula 1, cada vegada sembla més lluny de la possibilitat de guanyar un tercer títol. Va estar a punt el 2012, però un error d'estratègia el va allunyar del campionat en la darrera prova. Des d'aleshores, el rendiment ha sigut cada any una mica inferior a l'anterior.

Els entrenaments previs a l'inici de la temporada –que comença aquest cap de setmana a Austràlia– han sigut decebedors. Sense anar més lluny, en el primer dia va patir una fuita d'oli que el va deixar sense fer cap volta cronometrada.

“Ha sigut un hivern difícil”, diu el pilot d'Oviedo, qui revela que l'escudaria McLaren-Honda arriba a Melbourne “una mica més preocupada que els altres equips”.

“Evidentment és frustrant, perquè m'he estat preparant molt, entrenant-me molt i em sento genial. Penso que estic pilotant al meu millor moment però quan veus que ni pots ser competitiu ni completar deu voltes… doncs és frustrant. Però les coses són així i ara hem de treballar dur i no abaixar els braços”.

Alonso parla que a l'equip li queda “un camí llarg per recórrer”, i que els problemes són “de rendiment i de fiabilitat”, tot i que espera acabar la temporada “en una bona posició”.

Més continguts de