MOTOCICLISME

Márquez: "Els comentaris que no m'interessen m'entren per una orella i em surten per l'altra"

El pilot de Cervera diu que respecta però no comparteix les paraules de Jorge Lorenzo sobre la sanció que li ha imposat Direcció de Cursa

Marc Márquez ha respost a les crítiques que altres pilots del Mundial com ara Jorge Lorenzo han fet del seu pilotatge i de la sanció d'un punt al carnet que ha rebut per part de Direcció de Cursa per l'incident amb Dani Pedrosa al GP de l'Aragó.

Jorge Lorenzo ha comparat el Mundial de Motociclisme amb el circ romà, però Márquez ha assegurat que no està d'acord amb l'afirmació del pilot balear. "Ell tindrà les seves explicacions. El món del motociclisme és molt bonic. Estem aquí per gaudir del nostre esport, amb passió, i no crec que aquestes paraules siguin bones per al motociclisme, no opino igual que ell", ha comentat.

Preguntat pel to irònic que ha emprat Lorenzo per parlar sobre el seu estil de pilotatge, Márquez ha dit: "Suposo que si ha dit això en aquest to deu ser perquè està emprenyat. Ell tindrà les seves raons però jo ja vaig comentar a l'Aragó que va ser una acció de cursa amb molta mala sort, que si no hagués tocat el cable ningú estaria ara parlant d'aquest tema", ha reiterat Márquez.

El pilot de Cervera diu que res del que està passant el desestabilitzarà. "Tinc el cap on l'he de tenir, al campionat i a la pista. Al final, els comentaris que no m'interessen m'entren per una orella i em surten per l'altra", ha sentenciat, abans d'explicar que ell seguirà "sent el mateix" perquè creu que no fa "res incorrecte", tot i que per acabar ha precisat que intentarà "que no es torni a repetir".