MUNDIAL 2014
Esports 19/06/2014

Mourinho: "Espanya ha estat un equip lent i previsible"

El tècnic portuguès compara la forma de jugar contra Espanya amb aquells que ha patit el Barça

Ara
2 min
Mourinho, a Yahoo Eurosport

BarcelonaJosé Mourinho segueix deixant titulars al seu espai a Yahoo Eurosport, on analitza el Mundial. El tècnic del Chelsea, després de ser molt crític amb Pepe, ha analitzant la desfeta d'Espanya, afirmant que "cal ser justos amb una selecció que molts creien que no podria ser als vuitens, com és Xile. Xile ha fet un partit magnífic, ha estat molt millor que Espanya. El tècnic, jugadors i poble de Xile mereixen els elogis, abans que parlar de les errades d'Espanya. Xile ha jugat amb esperit de treball, amb pressió alta, un partit que m'ha impressionat molt".

Sobre Espanya però, ha estat molt crític, afirmant que "la sorpresa és veure com Espanya ha jugat dos partits en quatre dies contra dues seleccions que han jugat amb cinc jugadors en defensa, amb tres centrals i dos laterals, amb doble pivot i un 10, si el volem definir així, darrere de dos davanters...i contra el mateix sistema, ha jugat amb els mateixos principis, no ha mirat la part estratègica del joc, no ha buscat crear desequilibris per banda, ha acumulat com sempre ha fet molta gent per la part interior, ha intentat buscar la passada interior, però mai les bandes, on Holanda i Xile eren més vulnerables. Espanya només ha tingut Pedrito per una banda, i en alguns moments, Alba. Ha estat un equip lent i previsible".

Mourinho ha afegit que "el que ha fet Espanya aquests sis anys ha estat magnífic, però aquest cop, dos partits i dues derrotes merescudes", comentant que "els equips han après a jugar contra determinades filosofies de joc, la gent no és tonta. Jo mateix, al Reial Madrid, ho vaig viure. Vam començar a jugar contra el Barcelona d'una manera concreta i perdíem, i passats tres anys guanyàvem sempre o gairebé sempre. Se n'aprèn".

stats