Esports 19/01/2012

Els aficionats del Madrid a 'Punto pelota': "Mourinho és el culpable"

Els seguidors blancs esclaten contra l'entrenador portuguès, després d'una nova derrota del Madrid contra el Barça al Bernabéu: "El van contractar per guanyar al Barça i no ha estat capaç" i "la culpa és de Mou", algunes de les impressions a la sortida de l'estadi

Ara
1 min

BarcelonaLa nova victòria del Barça al Santiago Bernabéu i les imatges del públic madridista marxant de l'estadi abans que acabés del partit, ja amb l'1-2 al marcador, han fet que el programa Punto pelota, d'IntereconomíaPunto pelotaIntereconomía, hagi preguntat als seguidors blancs si Mourinho encara té crèdit com a entrenador del Reial Madrid.

El propi programa es pregunta si, després de les derrotes del conjunt blanc contra el Barça, "per primera vegada els aficionats dubten del projecte de Mourinho".

I, de fet, les opinions dels aficionats, són força dures contra el tècnic portuguès: "El van contractar per guanyar al Barça i no ha estat capaç", diu un seguidor. "Mou juga fatal contra els blaugrana", diu un altre madridista.

A la sortida de l'estadi un altre aficionat culpa Mourinho de fer un "plantejament poruc". Un altre seguidor mostra la seva impotència: "S'està intentant tot. Estic molt enfadat", diu.

Altres seguidors parlen de "vergonya", i alguns fins i tot demanen la dimissió del tècnic i culpen també el davanter portuguès Cristiano Ronaldo: "Al carrer!", demana un aficionat del Madrid.

stats