Esports 07/01/2018

José Mourinho i Antonio Conte es declaren la guerra

El portuguès l'acusa de ser "un pallasso" i l'italià replica dient que té "demència senil"

Ara
1 min
Antono Conte i José Mourinho

BarcelonaCom que Pep Guardiola ha decidit que no entrarà al joc amb José Mourinho, el tècnic portuguès del Manchester United ha trobat un nou enemic a la Premier League, l'entrenador del Chelsea, Antonio Conte. Des de fa uns quants dies s'encreuen declaracions, i la història no sembla que s'hagi de tancar aviat.

Tot va començar quan Mou va titllar Antonio Conte de "pallasso" per la manera com es movia a la banqueta, sempre de forma expressiva. Un comentari que de seguida va trobar la rèplica del tècnic italià, que va dir-li que tenia "demència senil" i que "hauria de mirar com es comportava ell en el passat".

Mourinho, lluny de tenir un to conciliador, va tirar més llenya al foc i va recordar a Antonio Conte l'episodi de fa sis anys (2012), quan va ser suspès durant 10 mesos per un escàndol de compra de partits, del qual la justícia italiana va concloure que estava al corrent però que no va denunciar.

I Conte, furiós, va respondre dient que Mourinho era "un home molt petit" i "un fals". Com a mostra d'això, va recordar l'incident amb Claudio Ranieri: "El va ofendre pel seu anglès i, quan va ser acomiadat [del Leicester] es va posar una samarreta amb el seu nom. Això demostra que és un fals".

El tècnic del Chelsea, que no en va tenir prou amb aquesta resposta, va dir que ja arreglarien les coses quan li toqués enfrontar-se amb el Manchester United i pogués parlar cara a cara amb Mourinho. "Jo estaré preparat, però no crec que ell ho estigui".

stats