LIGA ADELANTE
Esports 27/09/2014

El Múrcia demana que s'anul·li el seu descens a segona després d'una sentència del TAD

El Tribunal Administratiu de l'esport ha anul·lat dues sancions imposades al club abans de baixar

Efe
1 min

BarcelonaEl Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha anul·lat dues de les sancions imposades al Múrcia el passat mes d'agost per la Lliga de Futbol Professional (LFP) en el cas que va acabar amb el descens administratiu del conjunt a la Lliga Adelante per deutes. Per aquest motiu, l'equip reclama que s'anul·li també el seu descens.

Segons ha informat el club a través d'un comunicat penjat a la seva pàgina web, aquesta resolució l'adopta el TAD acollint un dels motius argumentats pel Múrcia en el recurs que va plantejar en aquest litigi. Les sancions li van ser imposades per part del Comitè de Control Econòmic de la LFP per deutes amb l'Estat i amb jugadors, amb data 30 juny 2014.

L'anul·lació d'aquestes dues sancions obeeix al fet que l'esmentat comitè va incórrer en "duplicitat sancionadora vulneradora del principi 'non bis in idem", tal com havia estat denunciat pel Reial Múrcia". Segons el Múrcia, "és important destacar que aquestes sancions ara anul·lades són immediatament precedents a la imposada el passat dia 7 d'agost pels mateixos fets, és a dir deutes amb l'Agència Tributària, i va comportar el descens de categoria esportiva- Per això i seguint el criteri que ha utilitzat el TAD per anul·lar les sancions per duplicitat, aquesta última ha de ser igualment anul·lada, el que evidencia un cop més el comportament que la LFP ha tingut amb el Reial Múrcia, a esquena de la legalitat , el que es posarà en coneixement del Jutjat del Mercantil, que coneix de la demanda presentada el passat mes d'agost pel Real Murcia, als efectes legals oportuns ", ha conclòs el Múrcia en el seu comunicat.

stats