TENIS
Esports 22/02/2015

Rafa Nadal perd per primer cop en 12 anys un partit de semifinals sobre terra batuda

Superat per Fognini en tres sets a Rio de Janeiro, el jugador de Manacor perdrà la tercera posició de l'ATP

Efe
1 min
Nadal, en acció a Rio de Janeiro

BarcelonaRafael Nadal ha caigut eliminat a les semifinals del torneig de Rio de Janeiro per l'italià Fabio Fognini, en la seva primera derrota en 12 anys en un partit de semifinals sobre terra batuda. Nadal ha perdut en tres sets (6-1, 2-6 i 5-7) contra un rival que encadenava moltes derrotes contra el jugador de Manacor.

"Jugo amb l'actitud adequada, però em falta millorar coses", ha dit Nadal, campió l'any passat a Rio de Janeiro. "No m'he trobat gaire bé físicament a partir del segon set. He perdut i l'altre ha estat millor, el felicito", ha dit un Nadal que no ha volgut justificar-se per haver acabat el partit de quarts de final a dos quarts de quatre de la matinada del dia anterior.

Sobre el seu futur descens en el rànquing de l'ATP després d'aquesta derrota al Brasil, Nadal no s'ha mostrat preocupat. "Baixaré al quart [lloc] i baixaré bastant més en els següents mesos, és una cosa normal amb el rànquing d'un any quan un es lesiona", ha analitzat el fins ara número tres del món.

El xabienc David Ferrer sí que jugarà la final després de superar en dos sets (7-5 i 6-1) l'austríac Andreas Haider-Maurer.

stats