TENIS
Esports 20/04/2016

Rafa Nadal i Kei Nishikori no fallen en el debut al Godó

Triomf de manacorí contra Marcel Granollers i del vigent campió contra l'holandès De Bakker

Martí Molina
2 min
Rafa Nadal, a Montecarlo

BarcelonaRafa Nadal i Kei Nishikori han debutat amb victòria al Godó. El tenista manacorí s'ha desfet amb comoditat de Marcel Granollers mentre que el vigent campió s'ha imposat a l'holandès De Bakker. En la jornada d'aquest dimecres també destaca el triomf d'Albert Montañés i l'ensopagada de Pablo Carreño.

Nadal ha dominat el seu partit amb molta autoritat. Granollers només ha pogut plantar-li cara en el primer joc, en què li ha trencat el servei. Però així que el manacorí ha escalfat la raqueta ha imposat el seu joc per acabar guanyant en dos sets (6-3 i 6-2).

S'ha tornat a veure la versió més competitiva de Rafa Nadal. En un bon estat de forma, amb confiança en els cops, amb un joc profund i pilotes a prop de la línia. Granollers ha mantingut el tipus però li ha faltat confiança en el servei, que ha perdut quatre vegades.

A mesura que avançava el partit la superioritat de Nadal s'ha anat fent més i més gran. Ha tancat el primer set 6-3 i ha començat el segon amb un 'break' per encarar la classificació en un partit marcat per les ratxes de vent.

El proper rival de Nadal serà Albert Montañés, que s'ha desempallegat del portuguès Joao Sousa en dos sets i molta superioritat a la pista (6-1 i 6-3).

Tampoc ha fallat el vigent campió, Kei Nishikori, que no ha tingut massa problemes per derrotar l'holandès Thiemo de Bakker (6-4 i 6-2). El japonès jugarà ara contra el francès Jeremy Chardy.

En canvi, menys sort ha tingut Pablo Carreño. El tenista establert a Barcelona no ha pogut amb l'alemany Philipp Kohlschreiber (6-2 i 6-1).

stats