BARÇA
Esports 11/09/2019

Cardoner: "Esperarem que passin coses per tornar a parlar de Neymar"

El vicepresident es mostra tranquil sobre el futur de Messi

Efe
1 min
Jordi Cardoner, en una imatge d'arxiu

BarcelonaJordi Cardoner, vicepresident primer del Barça, ha parlat de l'actualitat del club després de l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova. I, altra vegada, ha sonat el nom de Neymar. Cardoner ha explicat que el brasiler "era feliç aquí". "Ara el capítol el deixem aparcat, esperem que passin coses. Ara estem competint, La Lliga ja ha arrencat i és un capítol que no toca", ha afegit el dirigent.

El vicepresident ha recordat que l'entitat blaugrana fa un segle que participa en aquest homenatge i considera que el Barça "ha d'estar present" en actes "de país" com aquest en què "es commemoren situacions històriques". A propòsit de l'absència de Messi a les ofrenes, ha dit: "Venen Piqué i altres jugadors. Possiblement vindrà un altre any. Aquest és un dia per a tothom. Tenim socis per tot el món i no voldria obligar ningú, però és una jornada per a tothom, amb independència de les idees personals", ha assegurat.

Sobre la clàusula en el contracte de Messi que permet a l'argentí desvincular-se unilateralment del Barça a partir del 30 de juny, Cardoner ha comentat que "Messi farà el que cregui més oportú, però el seu contracte és molt especial pel fet de ser qui és. És una concessió que se li fa a Messi i a altres jugadors que la mereixen".

stats