BARÇA
Esports 31/05/2014

L'expresident del Santos diu que el pare de Neymar és "un mentider i un garrepa"

Afirma que en el cost del traspàs del jugador s'hi van incloure cafès i una festa amb noies a Londres

Ara
1 min
Neymar, amb una gorra del Barça / JUAN CARLOS CÁRDENAS / EFE

BarcelonaL'expresident del Santos, Luis Álvaro da Oliveira Ribeiro, ha afirmat que en el preu del traspàs de Neymar al Barça s'hi va incloure una orgia a Londres per al pare del futbolista. En una entrevista a la cadena ESPN Brasil, Ribeiro ha dit que el pare del jugador és "un mentider, mala persona i un garrepa", ja que "dins del preu s'hi va incloure des de cafès fins a una orgia a l'Hotel Picadilly, a Londres".

L'expresident, però, diu que el jugador és "molt bon nano", malgrat que ha afegit que "està sotmès pel seu pare", de qui ha dit que "mai ha pagat un cafè". "Li vaig pagar els 200 cafès que es va prendre amb mi. També noies, un avió per anar a Florianópolis per veure la selecció. Diners no en faltaven. Tenia Cury, un assessor del Barcelona, amb l'ordre de pagar el que volgués, com Neymar".

Luis Álvaro da Oliveira ha criticat el pare perquè "en els últims contractes va exigir una clàusula perquè el club li pagués els bitllets d'avió, en primera classe per a ell i dos de classe executiva per als seus assessors, per veure Neymar jugar fora de casa, fos amb la selecció o el torneig paulista".

stats