Esports 02/11/2016

“No hi ha explicació per al que ha passat a la segona part”

Martí Molina
1 min
Luis Enrique donant instruccions a l’Etihad Stadium.

BarcelonaUn inici “espectacular” i un final “inexplicable”. Luis Enrique reconeixia que no tenia paraules per argumentar què li va passar al Barça al camp del City, sobretot a la segona meitat, quan va passar de ser un equip dominador a un equip totalment dominat. “Ha sigut una de les millors primeres parts o 40 minuts inicials. Llàstima de l’error [en el gol de l’empat]. A partir d’aquí hem entrat en caiguda lliure”, deia el tècnic blaugrana.

“A la segona part hem comès molts errors, en la sortida de la pilota, jugant-la… El City ens ha fet molt mal i no ens ha deixat gestionar el joc. Han sigut 40 minuts per a nosaltres i 50 per a ells -destacava l’asturià-. Per què s’ha produït aquest canvi? No hi ha explicació. El futbol és així”.

La pressió inicial del City no va ser tan amunt com es “pensava” l’entrenador i per això els primers minuts van ser més plàcids. “Hem pogut dominar però el segon temps ha sigut una altra pel·lícula. El City ens ha provocat molts errors. Molts més dels que solem cometre”. Per tot plegat, resumia: “Si algú tanca la tele després dels primers 40 minuts, segur que li sembla impossible que hàgim acabat perdent el partit”.

Ara al Barça li queden dos partits de la lligueta de la Champions, al camp del Celtic i a casa contra el Mönchengladbach. “Necessitem quatre punts per ser primers de grup. L’objectiu és guanyar-los tots dos”, va dir l’entrenador.

stats