JOCS OLÍMPICS D'HIVERN
Esports 18/02/2018

El nord-català Martin Fourcade guanya l'or en la prova de 15 quilòmetres amb sortida en grup

És el segon or per al biatleta de Ceret en aquesta cita olímpica

Efe/ara
Martin Fourcade, a la dreta, arribant a meta amb l'alemany Simon Schempp

BarcelonaEl biatleta nord-català Martin Fourcade ha aconseguit aquest diumenge el seu quart or olímpic, el segon als Jocs de Pyeongchang (Corea del Sud), després de batre per pocs centímetres l'alemany Simon Schempp en la prova de 15 quilòmetres amb sortida en grup.

La revisió de la foto de l'arribada ha concedit la victòria al biatleta de Ceret, ja que Simon Schempp ha arribat a la línia de meta al seu costat.

Martin Fourcade suma d'aquesta manera un segon or en la cita olímpica sud-coreana. Dilluns va triomfar en la prova de persecució sobre 12,5 quilòmetres i es va rescabalar així del vuitè lloc que havia signat el dia abans en l'esprint sobre 10 quilòmetres.

Amb aquests dos ors, l'historial de Martin Fourcade als Jocs Olímpics ja contempla quatre ors. En l'anterior edició, celebrada el 2014 a la ciutat russa de Sotxi, l'onze vegades campió del món va guanyar la prova de 20 quilòmetres i la persecució sobre 12,5 quilòmetres.