Futbol Català
Esports 18/10/2011

Oriol Alsina creu que el Llagostera viurà un punt d'inflexió arran de la victòria contra el Terol

El tècnic considera que el seu equip mereix estar més a dalt de la classificació

Redacció
1 min
Alsina confia en aixecar encara més el vol

LlagosteraEl tècnic del Llagostera es mostra optimista després d'aconseguir el primer triomf en lliga. El propi entrenador havia dit després de la derrota en Copa del Rei davant L'Hospitalet que estava segur de guanyar als aragonesos. Dit i fet. Alsina té clar que "aquesta temporada hi haurà un abans i un després del partit contra el Terol. Hi haurà un canvi arran de la nostra primera victòria en aquesta nova categoria".

A l'hora de fer l'anàlisi del partit del diumenge, Alsina indica que "ja portàvem diversos partits jugant prou bé a casa i mereixent més i per fi hem trobat la recompensa. L'equip va guanyar creant moltes ocasions de gol, no deixant maniobrar al rival i tenint la pilota al seu camp". L'entrenador del Llagostera creu que "tots els jugadors van estart molt ficats, recuperats del que va pasar a la Copa del Rei i ho van donar tot. Un cop més n'estic molt orgullós d'ells".

Alsina creu que, malgrat les darreres lesions, "l'equip té la sort d'anar recuperant homes com David Costa, Bayón o Virgili, qui ja va trobant el ritme encara que sigui com una segona pretemporada". Tenir tota la plantilla a punt "és importantíssim. Hi ha més competitivitat entre els jugadors, i a mi em em permet escollir en funció de qui es troba millor o de les característiques del rival", ha indicat el tècnic.

stats