Futbol Català
Esports 03/02/2012

El 'jugador Facebook' del Palamós debutarà a casa

Óscar Almendros, fitxat amb aportacions d'aficionats del club mitjançant la popular xarxa social, afronta aquest cap de setmana el seu primer partit com a local

Ara
1 min
Presentació del 'jugador Facebook' a Palamós

PalamósA finals de l'any passat el Palamós va anunciar una curiosa campanya per aportar al degà del futbol català un fitxatge durant el mercat d'hivern. Mitjançant la xarxa social Facebook l'entitat va obrir la possibilitat a socis i aficionats d'aportar petites quantitats econòmiques per crear un fons que fes possible la signatura d'un nou reforç fins a finals de temporada. L'escollit va ser Óscar Almendros, fins fa poc a les files del Vic a Tercera. Aquest diumenge el jugador debutarà davant la seva nova afició.

Almendros ja ha jugat els dos darrers partits del Palamós -tots dos a fora- i serà aquest diumenge quan la seva afició pugui veure en acció el 'jugador Facebook'. L'entitat, tal com va prometre durant la campanya, obrirà les portes a tots els aficionats participants de les donacions, convidant-los de forma gratuïta a presenciar el partit contra el Ripollet (diumenge 17 hores). Segons informa el periodista Pere Subirana al seu blog, l'entitat també convidarà aquests aficionats a una copa de cava. L'entitat ha recollit aproximadament 1.500€ per ajudar a cobrir la incorporació d'Almendros.

stats