Esports 05/08/2017

Óscar Duarte: "Si tot segueix així, escurçarem una mica la recuperació"

El central de Costa Rica va trencar-se el lligament encreuat del genoll esquerre el març passat

Roger Requena
1 min
Duarte accelera els plaços per tornar a jugar després d'una dura lesió

BarcelonaEl 18 de març passat, Óscar Duarte s'acomiadava de la temporada en fer-se, contra l'Eibar, una greu lesió al lligament encreuat del genoll esquerre, que el va obligar a passar pel quiròfan. Ara, quatre mesos i una setmana després, el central de l'Espanyol veu la llum al final del túnel, tal com ha reconegut als mitjans del club: "M'he sentit molt bé, tot ha anat molt bé i he pogut treballar força", ha reconegut el defensa de Costa Rica, que ja ha començat a fer treballs amb pilota juntament amb un preparador físic del club que ha seguit de prop la seva recuperació.

"Ja estem en l'última etapa de la recuperació, amb molt treball de camp, i això em deixa tranquil, perquè torno a fer el que m'agrada", ha comentat el defensa, que ha recuperat el somriure després de diversos mesos apartat dels seus companys. "Esperem que tot segueixi igual, el genoll ha respost bé i, si tot segueix així, escurçarem una mica els terminis", ha afegit, optimista perquè sembla que ja ha deixat enrere les sessions de fisioteràpia en gimnasos i les sales de rehabilitació.

Duarte va estar acompanyat per un recuperador del club els 15 dies en què va visitar la seva família a Nicaragua i Costa Rica, amb dobles sessions de més de tres hores cadascuna. "El que vaig fer en aquesta part de la recuperació ha estat molt important per trobar-me avui en aquest nivell", insisteix, i reitera que "el genoll ha aguantat bé, no ha tingut cap reacció negativa i això em deixa treballar tranquil".

stats