Futbol Català
Esports 30/12/2011

El Palamós tanca un any esportivament complicat

El degà del futbol català ha viscut el primer descens a categoria regional del darrer quart de segle i ha canviat aquest mes de desembre d'entrenador

àngel Garreta
1 min
Bertu Fernández, extècnic del Palamós

PalamósEl club de futbol més antic de Catalunya, el Palamós, no guardarà cap bon record de l'any 2011. L'equip va signar a l'estiu el seu descens a Primera Catalana, el primer cap a categories regionals en els darrers 25 anys. L'entitat, que havia estat jugant amb foc els darrers anys, va acabar cremant-se i no va poder canviar en la darrera jornada del campionat el destí d'un fet que estava cridar a ser inevitable. Enguany l'objectiu de l'entitat és tornar a pujar, però les possibilitats s'han complicat.

Amb l'equip situat a sis punts de la segona plaça, que dóna dret a jugar una promoció amb el segon classificat de l'atlre grup de Primera Catalana, l'entitat palamosina ha decidit no comptar amb els serveis de Bertu Fernández, el tècnic que havia agafat l'equip aquest juliol. Malgrat haver assegurat des de la secretaria tècnica que el projecte era estable i a llarg termini, el Palamós no ha tingut paciència i ha reemplaçat Fernández per Edu Vílchez.

La nova configuració de la categoria complica la possibilitat de pujar a Tercera, donat que només ho fa directament cada campió i el guanyador de la promoció dels segons, a diferència d'anys anteriors on en un grup únic aconseguien l'ascens el tres primers de forma directa. Al Palamós no han vist clara la possibilitat de retallar la diferència de punts respecte Figueres i Mollet i han tornat a reformular el seu projecte esportiu.

stats