NBA
Esports 01/11/2014

Pau Gasol no pot aturar els Cavaliers de LeBron James

Triomf dels Grizzlies amb una gran actuació de Marc Gasol a Indiana

BarcelonaPau Gasol, malgrat fer un bon partit, ha perdut el primer partit a casa amb els Chicaho Bulls contra els Cavaliers, en un partit en que els Bulls han perdut el base Derrick Rose per lesió.

Marc Gasol en canvi, ha imposat la seva presència en el joc interior amb els Grizzlies davant els Pacers d'Indiana, guanyant fira de casa per 89-97. Gasol ha fet 20 punts, segon màxim encistellador dels Grizzlies, que tenen marca de 2-0 des que va començar la nova temporada. El pivot català ha jugat 33 minuts i ha anotat 9 de 16 tirs de camp i 2 de 3 des de la línia de personal, a més de capturar sis rebots, tots defensius, donar dues assistències, recuperar dues pilotes i posar dos taps .

El seu germà Pau ha fet el seu debut davant els 22.879 aficionats dels Bulls que han omplert les grades del United Center, perdent en la pròrroga per 108-114 davant els nous Cavaliers de Cleveland de LeBron James. El jugador de Sant Boi ha aportat 15 punts i nou rebots en els 37 minuts que ha estat a la pista. Gasol no ha tingut un bon encert en el tir de camp (6 de 18), col·locant sis taps i capturant 9 rebots. "Crec que hi hagut emoció en tot moment i amb marcador ajustat, però al final se'ns ha escapat la victòria. Si analitzes el partit en el seu conjunt és per estar content amb el treball, l'energia i l'actitud de tot l'equip. I així és com es guanyen la majoria dels partits" ha dit.

Gasol ha dit que la derrota no els afectava per a res era només el començament de la nova temporada i estarien llestos per al partit d'avui, dissabte, que disputaran davant els Timberwolves de Minnesota, on Ricky Rubio acaba de renovar contracte. Rubio, de 24 anys, que va tenir jornada de descans, la va dedicar per signar una extensió de contracte per quatre anys i 55 milions de dòlars, garantits, que podria incrementar si al final aconsegueix uns determinats percentatges de tirs de camp que han quedat establerts en els termes signats per ambdues parts.