RAL·LIS
Esports 15/10/2013

Paulo Gonçalves, nou líder del Ral·li del Marroc

El portuguès s'ha imposat en la segona etapa. Joan Barreda, cinquè, cau fins a la segona posició de la general i Marc Coma és tercer

Ara / Efe
1 min
Paulo Gonçalves, durant la segona etapa del Ral·li del Marroc

BarcelonaEl portuguès Paulo Gonçalves és el nou líder del Ral·li del Marroc, l'última prova del Mundial Totterreny de motociclisme. El torreblanquí Joan Barreda és segon, just per davant del català Marc Coma.

Gonçalves s'ha imposat en els 240 quilòmetres cronometrats de la segona especial per davant de Marc Coma, segon a dos minuts, i del britànic Sam Sunderland, tercer a 2:09. Joan Barreda, que va ser el primer líder del ral·li, ha acabat cinquè, a 03:45, perjudicat per ser l'encarregat d'obrir pista. Això l'ha fet baixar fins a la segona plaça de la general.

El xilè Francisco 'Chaleco' López ha estat quart en la segona etapa, a 02:51 de Gonçalves, i també és quart a la general, a 8:40 del nou líder.

El portuguès d'Honda comanda la general amb 17 segons de marge sobre Barreda i 01:41 minuts respecte a Coma, que al Marroc pot ser campió del món per sisena vegada.

Marc Coma s'ha mostrat satisfet amb la seva actuació en la segona jornada. "Hem fet alguns canvis a la part posterior de la moto que ens han permès rodar més còmodes al llarg de tota la jornada", ha dit el d'Avià.

Joan Barreda ha explicat que la d'aquest dimarts "ha estat una etapa dura". "Sortir davant en un recorregut tan tècnic i amb la quantitat de pols que hi havia ha fet que fos bastant complicat obrir forat", ha explicat.

L'etapa d'aquest dimecres tindrà un enllaç inicial de 65 quilòmetres per després disputar la tercera especial del ral·li, de 250 quilòmetres. Els pilots acabaran amb un altre enllaç final de 98 quilòmetres.

stats