PREMIER LEAGUE
Esports 21/02/2015

Pellegrini: "Contra el Barça serem agressius"

El tècnic xilè, esperançat després de la victòria del City a Newcastle

Miquel Agut
2 min
Manuel Pellegrini ‘prohibeix’ el Barça

ManchesterUna vegada el Manchester City ha golejat el Newcastle per 5 a 0, Manuel Pellegrini ha aixecat la mirada a l'horitzó del pròxim partit: la visita del Barça. El xilè va prohibir qualsevol referència blaugrana abans del partit de lliga d'avui. A la roda de premsa, ell mateix ha aixecat la llei del silenci: "Contra el Barça serem agressius i intentarem marcar gols, com hem fet avui. Estic segur que dimarts veurem un equip com el d'avui", ha advertit. Tot i això, que ningú no esperi un City desbocat: "No és un partit normal perquè dura 180 minuts i cal intentar marcar però no rebre cap gol", ha puntualitzat.

El fantasma de la temporada passada, sobretot del 0 a 2 del Barça a Manchester, ha reaparegut: "Aquesta temporada arribem millor perquè hem jugat menys partits al gener", ha comentat. Aquest fet, que Pellegrini ha capgirat positivament, es deu a la inesperada eliminació contra el Middlesbrough a la FA Cup. Sense anar gaire lluny, el City ha tornat a jugar avui després de 10 dies sense fer-ho després que l'equip de Karanka els fes fora de la competició per eliminatòries més antiga del món. Una vegada més, el tècnic ha recordat que "l'expulsió de Demichelis ens va afectar molt" durant el duel contra el Barça de la campanya anterior.

David Silva, autor de dos gols i una assistència, ha estat nomenat millor jugador del partit. L'entrenador, naturalment, l'ha elogiat: "Silva està molt millor de forma que fa unes setmanes perquè va patir una lesió al genoll. Ara està en un gran moment i està jugant al cent per cent. I quan Silva està al màxim nivell, sempre marca la diferència". Amb el 5 a 0 al marcador, Silva i Agüero han marxat a la dutxa quan s'havia jugat una hora de partit. Poc després, Nasri també ha estat substituït. El francès ha estat, sens dubte, un dels millors sobre la gespa.

Pellegrini encara ha trobat més motius de felicitat, en aquest cas orientats a la Premier League: "La majoria de la plantilla està en perfectes condicions i crec que podrem mantenir el nivell fins a final de temporada", ha dit el dia que el City ha retallat la diferència amb el Chelsea a cinc punts. "Hem millorat el partit a Stoke", l'últim que el City havia jugat fins avui, "i això és un motiu d'alegria".

stats