Esports 03/09/2012

Pichi Alonso deixa TV3 i marxa al Canal Plus

L'exfutbolista i comentarista ha anunciat aquest diumenge que plega de Televisió de Catalunya després de 20 anys

Ara
1 min
PICHIALONSO					: "Si cobrés  la meitat, Messi jugaria igual de bé"

BarcelonaL'exfutbolista i exentrenador de la selecció catalana Pichi Alonso, que ha estat comentarista de TV3 durant 20 anys, deixa Televisió de Catalunya i marxa a Canal Plus.

Ell mateix ha anunciat aquest diumenge a la nit, després del partit Barça-València, que deixa la televisió catalana. No ha explicitat que marxa al Canal Plus, sinó que s'enfronta a "un nou repte". 'El Periódico', però, havia avançat la notícia unes hores abans i concretava quin és aquest "nou repte".

El que sí que ha volgut fer ha estat acomiadar-se dels espectadors i dels companys de TV3, als quals ha agraït els anys que han compartit. "TV3 m'ha donat la meva nova vida al futbol després d'haver deixat el futbol", ha dit. També ha recordat que es va estrenar a la televisió el 20 de setembre de fa vint anys i que es va fer famosa la seva frase "el gol és la salsa del futbol".

Els companys, com a comiat, li han dedicat un vídeo que recollia imatges d'aquestes dues dècades: pífies divertides de les seves intervencions, gols històrics comentats per ell i paròdies del programa 'Crackòvia'.

L'anunci de Pichi ha provocat immediatament una allau de comentaris a Twitter.

stats