BARÇA
Esports 13/01/2014

Messi: "Ser finalista ja és una alegria, són 7 anys consecutius a la gala"

L'argentí del Barça afirma que en cas de no guanyar el premi, no passa res

Ara
1 min
Messi a la gala de la Pilota d'Or

BarcelonaLionel Messi ha participat a la roda de premsa prèvia a la gala de la Pilota d'Or, acompanyat de Cristiano Ronaldo i Franck Ribéry. Messi ha dit que "si guanyo seria bonic, però si no guanyo no passa res. Ser finalista del premi ja és una alegria, són set anys consecutius a la gala". L'argentí ha afegit que "no penso gaire en tot el que ha passat abans, penso en tot el que vindrà. Penso en guanyar títols amb l'Argentina i el Barça, en treballar fort. He estat afortunat, però forma part del passat".

Preguntat sobre que en pensa de Cristiano, Messi ha afirmat que "és admirable tot el que ha aconseguit, sempre he destacat el seu nivell. No fa falta que hi digui jo, tothom sap que és un jugador fantàstic més enllà del fet que som rivals".

Messi ha afirmant, parlant del Mundial del Brasil, que serà "un moment especial, espero que Argentina tingui sort. Segur que molta gent ens vindrà a veure". "Gaudir d'un esport tant bonic. Per triomfar calen sacrificis i una mica de sort. Cal lluitar pels teus somnis"

stats